Hoppa till sidans innehåll

Öppettider


Mån-Tor     06:30-22:00

Fredag       06:30-21:00

Lör-sön      08:00-20:00

Helgdagar  08:00-20:00

RUTIN FÖR BOKNING AV TRÄNINGSTIDER

Vi har beslutat att ha digital bokning för att undvika att medlemmar ska behöva vända i dörren, och då har vi använt oss av sidan bokamera.se.

  1. Gå in på sidan Luleå Atletklubb (bokamera.se) (om den inte fungerar kontakta medlemsansvarig Linn Larsson 0702310765 som är administratör). Här finns även ovanstående förhållningsregler.
  2. Klicka på boka tid. Då kommer du till en sida där det egentligen bara finns ett val – Träning, 1 timme 30 minuter, 10 platser, klicka VÄLJ.
  3. Nu har du kommit till ett veckoschema, välj tiden som passar dig (det går att se hur många platser som är kvar, om totalt obokat står 10 platser) och markera den i kalendern.
  4. Du är nu inne på sidan för själva slutförandet. Här kan du antingen bara boka (fyll i namn och e-post), logga in eller skapa konto. Skapar du konto behöver du inte logga in nästa gång, och kan själv kolla dina bokningar.
  5. Klicka på boka tiden. Du ska nu få ett mail med bokningsbekräftelse, spara detta om problem skulle uppstå då du kommit fram till lokalen (exv någon som missat boka eller tekniskt strul som lett till överbokning) så får vi lösa det där.

REGLER GÄLLANDE BOKADE TIDER

  1. MAX 10 PERS I LOKALEN SAMTIDIGT! Om det blivit teknisktrul eller någon som glömt att boka tiden så får det lösas på plats, 10-personersgränsen SKA INTE ÖVERSKRIDAS.
  2. Träningstiderna är uppsatta med 90-minutersintervall, HÅLL TIDEN!
  3. Boka med respekt, och boka enbart tider du själv vet att du kommer träna – avboka annars så att andra får möjlighet att träna.
  4. Följ förhållningsreglerna i lokalen, om vi inte sköter oss ur ett rent smittspridningsperspektiv finns risken att vi åter blir av med möjligheten att träna i lokalen - det är SUPERVIKTIGT att vi alla hjälps åt att påminna varandra för att det här ska fungera. Vid misskötsel av förhållningsregler ges medlem varning via styrelsen. Upprepad förseelse kan leda till avstängning eller uteslutning ur föreningen genom styrelsebeslut. Kontakta styrelsemedlem vid strul så hjälper vi er!
Uppdaterad: 10 DEC 2017 09:31 Skribent: Patrik Hedqvist

Samarbetspartners

Eleiko

sisu_logo

Powerzite

Ramirent

Postadress:
Luleå AK - Styrkelyft
Johan Berglund, Stengatan 53
97252 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan
97241 Luleå

Kontakt:
Tel: 0761047243
E-post: This is a mailto link

Se all info