Hoppa till sidans innehåll

Träningslokalen STÄNGD till 18/4

21 DEC 2020 17:10
Luleå Atletklubbs träningslokal är stängd t.o.m 18/4. Den här nyheten uppdateras fortlöpande vartefter vi får mer information.
  • Uppdaterad: 21 DEC 2020 17:10

Uppdatering: Luleå kommun har den 31/3 meddelat (mer information) att de fortsätter hålla idrottsanläggningar stängda för seniorer fram till 18/4. Det innebär att Luleå Atletklubbs träningslokal förblir stängd.

-

Uppdatering: Luleå kommun har den 24/3 meddelat att de fortsätter hålla idrottsanläggningar stängda för seniorer fram till 1/4. Det innebär att Luleå Atletklubbs träningslokal förblir stängd.

-

Uppdatering: Luleå kommun har den 8/3 meddelat att de fortsätter hålla idrottsanläggningar stängda för seniorer fram till 21/3. Det innebär att Luleå Atletklubbs träningslokal förblir stängd. Kommunens informationssida hittar nu här.

-

Uppdatering: Luleå kommun har den 19/2 beslutat att fortsätta hålla idrottsanläggningar stängda för seniorer fram till 7/3. Det innebär att Luleå Atletklubbs träningslokal förblir stängd. Mer information om beslutet går att hitta här.

-

Uppdatering: Regering har beslutat om att förlänga de nationella restriktionerna fram till 7/3, vilket innebär att träningslokalen förblir stängd. I skrivande stund inväntar vi beslut från Luleå Kommuns fritidsförvaltning, men vi förväntar oss att de följer regeringens restriktioner.

-

Uppdatering: Luleå Kommun har 5/2 beslutat om att förlänga stängningen av idrottsanläggningar som bedriver verksamhet för personer födda före 2002, vilket gör att träningslokalen förblir stängd. Mer information om beslutet och kontinuerliga uppdateringar från kommunen finns här.

-

Uppdatering: Kommunen har förlängt stängningen av idrottsanläggningar som bedriver verksamhet för personer födda före 2005, vilket gör att vi fortsätter hålla stängt till 7/2. Mer information om beslutet finns på här

-

Vi blir åter igen tvungna att stänga träningslokalen idag (21/12) efter Luleå Kommuns beslut att stänga alla idrottsanläggningar tom 24/1 2021. Mer information om beslutet finns på här

Ta hand om er där ute och stanna hemma, vi ses snart igen!

Skribent: Magnus Wikström
E-post: This is a mailto link

Samarbetspartners

Eleiko

sisu_logo

Powerzite

Ramirent

Postadress:
Luleå AK - Styrkelyft
Johan Berglund, Stengatan 53
97252 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan
97241 Luleå

Kontakt:
Tel: 0761047243
E-post: This is a mailto link

Se all info