Hoppa till sidans innehåll

Vaccinera Luleå AK mot doping

10 DEC 2010 14:23
Vi kommer att genomföra vaccinationen lördagen den 18:e december. Först träning 09,30-11,00 sedan samlas vi åter efter lunch 12,30 i konferenslokal på Pontushallen.
  • Skapad: 10 DEC 2010 14:23

Att vaccinera klubben mot doping, enligt RF´s uppgjorda riktlinjer, är ingenting som är svårt eller krångligt. Det gäller bara att samtliga inblandade förstår nyttan och alla strävar åt samma håll dvs att vi i klubben ALLTID skall bekämpa doping och även kunna resonera öppet om frågan.

Primärt är det styrelsen samt de tävlande lyftarna som genomför vaccineringen i detta skede. Men, givetvis så skall så många som möjligt av övriga medlemmar kunna ta del av informationen. I vår klubb så har vi sedan länge jobbat aktivt med dessa frågor så det är inga direkta nyheter, men vaccinationen är en kvalitetssäkring och vi får även ett vaccinationsintyg från RF som är bra att kunna visa upp till sponsorer och kommunala beslutstagare.

Vi kommer att genomföra vaccinationen lördagen den 18:e december. Först träning 09,30-11,00 sedan samlas vi åter efter lunch 12,30 i konferenslokal på Pontushallen. Frukt och mackor kommer att serveras som fika under eftermiddagen.

OBS! För medlemmar i styrelsen samt licensierade lyftare är närvaro obligatorisk.

Mvh
Patrik

 

Skribent: Torbjörn Tapani

Samarbetspartners

Eleiko

sisu_logo

Powerzite

Ramirent

Postadress:
Luleå AK - Styrkelyft
Jonas W, Havsöringsgränd 1
97452 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan
97241 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info