Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsdag "Bästa klubben"/Distriktsdomare

29 OKT 2011 21:31
Hela lördagen tillbringades i teorilokalen. Regelboken skulle gås igenom och information i enlighet med "Bästa klubben" skulle hinnas med. Utbildningsledare var Jocke och Ola. Dessa övervakade av distriktets domaransvarig, och tillika högsta chef, Christer Högström. Deltagare fanns från Luleå, Jokkmokk och Hassela.
  • Skapad: 29 OKT 2011 21:31

Jocke körde inledningsvis en introduktion över hur domarna är organiserade inom förbundet, både nationellt och internationellt. Sedan påbörjades en genomgång av IPF´s regelbok. Det finns absolut en hel massa detaljer att hålla isär. Intressant med en genomgång av detta och för de som ämnar genomföra teoretiska proven under morgondagen så blir det mycket läsning under kvällen.

 

Ola gick genom punkter att tänka på inför tävlingsarrangemang och disskussionerna blev givande då det finns en hel del rutin av detta bland deltagarna. Det känns oerhört viktigt att vi gör gemensam slag i saken och försöker hålla en jämn och hög nivå på samtliga arrangemang i förbundets regi. Detta är ett måste om vi skall lyckas i ambitionen att utveckla vår sport.

 

Imorgon stundar kort repetition, därefter teoretiska samt praktiska prov.

Skribent: Patrik Hedqvist

Samarbetspartners

Eleiko

sisu_logo

Powerzite

Ramirent

Postadress:
Luleå AK - Styrkelyft
Jonas W, Havsöringsgränd 1
97452 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan
97241 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info