Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar i höst!

19 SEP 2012 13:18
Våra gemensamma träningstider börjar, nu fram på höstkanten, åter fyllas av folk och det är synnerligen glädjande att se tjejer och killar stångas mot järnet. En del nya ansikten har tillkommit och det ser spännande ut inför framtiden.
  • Skapad: 19 SEP 2012 13:18

Tävlingssäsongen rullar vidare och i distriktet avgörs DM i bänkpress i Jokkmokk den 20:e oktober. Det kommer att finnas klasser för både konventionell och klassisk lyftning. Senaste anmälningsdag är 14:e oktober och en intresselista är upphängd i lokalen, på anslagstavlan. Det vore roligt om det kunde bli ett gäng lyftare som åker med och just bänkpress är ju ett utomordentligt smidigt sätt att inleda sin tävlingskarriär på.

 

Efter det så dröjer det inte länge innan DM i styrkelyft körs i Umeå. Det kommer att ske 3:e november. Mer information om den tävlingen kommer om några veckor.

 

På det internationella planet bör också tummar hållas för LAK´s Lovisa Hassellund som nu till helgen, den 22:september, ingår i det Svenska laget i Kalottkampen! Vår egen Lars Berglund åker också med som coach, vilket borgar för en stabil insats. 

Skribent: Patrik Hedqvist

Samarbetspartners

Eleiko

sisu_logo

Powerzite

Ramirent

Postadress:
Luleå AK - Styrkelyft
Jonas W, Havsöringsgränd 1
97452 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan
97241 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info