Hoppa till sidans innehåll

SM är avklarat!

11 APR 2011 20:45
En helt osannolik helg är till ända. Arrangemanget flöt på hur bra som helst och de allra flesta av deltagarna och coacher var mycket nöjda. Mediabevakningen översteg våra vildaste fantasier och garanterat kommer detta att gynna framtida arrangemang. Givetvis finns det saker att jobba vidare på och tur är väl det. Skulle ju kännas en aning tomt om det inte finns vidare utvecklingspotential.
  • Skapad: 11 APR 2011 20:45

Jag vill, å styrelsens vägnar, tacka samtliga som varit med och gjort detta arrangemang möjligt; medlemmar, frivilliga, sponsorer, domare, lyftare, coacher, media och inte minst publiken.

 

Beträffande just våra egna medlemmar och fivilliga känner man som ansvarig en enorm stolthet. Vi har under de senaste åren byggt upp en imponerande struktur som bevisligen håller även på denna höga nivå. Massvis med kompetens finns, på en rad olika områden, och viljan att hjälpa till är hög. Övning ger ju också färdighet och vi har nu kört ett par stycken tävlingar och rutin införskaffas hela tiden. Kan avslöja att redan nu smids planer på att stå som värd för internationell tävling redan under hösten. Mer om detta kommer när beslut är taget.

 

Återigen, stort tack till alla inblandade!

 

/Styrelsen Luleå AK

Skribent: Patrik Hedqvist

Samarbetspartners

Eleiko

sisu_logo

Powerzite

Ramirent

Postadress:
Luleå AK - Styrkelyft
Jonas W, Havsöringsgränd 1
97452 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan
97241 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info