Hoppa till sidans innehåll

OBS! Ersättningslokal nu klar!

01 FEB 2012 10:27
ÄNTLIGEN! Som Fylking skulle ha sagt.
Efter sju sorger och åtta bedrövelser är nu vår ersättningslokal klar inför renoveringen av Pontushallen. Utfallet blev det absolut bästa tänkbara. Vi blir nämligen kvar i Pontushallen!
  • Skapad: 01 FEB 2012 10:27

Hur är detta möjligt då? Jo, den del som skall totalrenoveras är från stora ljushallen (insläppet till LF/Northland) och fram till ytterväggarna hos boxning och pingisen. Actics ytor samt badhuset och de lokaler som ligger under dem innefattas inte av någon renovering. Vi kommer att inhysas i brottningens gamla lokaler som är belägna just under Actic. En fenomenalt fin långsmal lokal som är drygt dubbelt så stor som vår nuvarande.

 

Från den 21/2 kommer vi ha tillträde för att börja flytta in utrustning och den 29/2 skall vår nuvarande lokal vara helt tom. En av fördelarna med nya lokalen är att den ligger i samma plan som vår nuvarande så själva flytten kommer att kunna gå förhållandesvis smidigt.

 

Observera att detta alltså bara är ersättningslokalen under själva renoveringen. Vår nybyggda lokal kommer att bli belägen där gamla bowlingen är och kommer bli episkt fin.    

 

/Patrik

Skribent: Patrik Hedqvist

Samarbetspartners

Eleiko

sisu_logo

Powerzite

Ramirent

Postadress:
Luleå AK - Styrkelyft
Jonas W, Havsöringsgränd 1
97452 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan
97241 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info