Hoppa till sidans innehåll

Medlemsmöte 25/8

28 AUG 2015 07:24
Klubben växer konstant och som uppstart för hösten så genomfördes ett medlemsmöte för att planera och strukturera upp hösten. Det är hur kul som helst och bland de roliga punkterna på dagordningen fanns seminarium, tävlingar och NY sektion!
  • Skapad: 28 AUG 2015 07:24

Ett 30 tal medlemmar hade samlats och undertecknad höll i ordförandeskapet då massvis med punkteravhandlades. Fullständigt protokoll kommer att hängas upp i lokalen inom kort.

 

Först och främst hälsar vi tuyngdlyftningen tillbaka till Luleå AK! Ett nyöppnande av klubbens sektion skall göras och redan nu har vi ett par mycket duktiga och dedikerade lyftare. Dessutom en grymt gedigen huvudcoach och ansvarig i ödmjuke Pär Johan Fredriksson. Mer om detta kommer alltså.

 

Vidare kommer vi hålla en intern tränarutbildning där arbetet egentligen skall initiera vidare utveckling av möjligheten till feedback och bra uppföljning och handledning av våra lyftare. Och sist men inte minst.... VÄRLDENS bäste bänkpressare kommer till LAK i början av oktober så håll ögonen på hemsidan under de komande dagarna så blir det mer info att ta del av!

 

Lyft tungt och säkert!

 

/Patrik

Skribent: Patrik Hedqvist

Samarbetspartners

Eleiko

sisu_logo

Powerzite

Ramirent

Postadress:
Luleå AK - Styrkelyft
Jonas W, Havsöringsgränd 1
97452 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan
97241 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info