Hoppa till sidans innehåll

Lyftare Uttagna till Internationella Tävlingar

14 MAR 2010 00:00
  • Skapad: 14 MAR 2010 00:00

Stora framgångar

Luleå atletklubb har expanderat och som ni kan ha sett i media och på vår hemsida har klubben haft flera framgångar både lokalt i norrland, nationellt på mästerskap samt internationellt. Nu har klubben utvidgats lite till och blomstrar som aldrig förr. Aldrig har så många och stora framgångar tävlat på en gång. Det senaste i raden av framgångar är ungdom och junior-SM i styrkelyft, där sattes inte mindre än fem svenska rekord av två personer, och av de fyra personer som tävlade kammade vi hem  tre guldmedaljer.  Denna guldkavalkad resulterade i att flera samtal genomfördes mellan våra lyftare och ”head-huntern” för svenska landslaget i styrkelyft. Tre av lyftarna som var med på SM ska på internationella uppdrag, Jonas Wennberg ska på Nordiska mästerskapen, Emma Björklund är uttagen till EM och David Dadvande får tävla på VM.

För de äldre herrarna som helgen innan tävlade i Göteborg blev det silver i år igen till Joakim Lakso som också han blev uttagen. Jocke får åka till Köping och delta i Europamästerskapen i styrkelyft.

Det blir en hård vår med mycket träning och många timmar i träningslokalen, men det är något vi alla ser fram emot och hoppas ge goda resultat och fina medaljer hit upp.

uttagna

//Fredrik

Skribent: Fredrik Gradin

Samarbetspartners

Eleiko

sisu_logo

Powerzite

Ramirent

Postadress:
Luleå AK - Styrkelyft
Jonas W, Havsöringsgränd 1
97452 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan
97241 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info