Hoppa till sidans innehåll

Bänkpress DM Jokkmokk

21 OKT 2012 15:45
Styrkelyfts DM står ju runt knuten så det var inte mer än två tappra LAK:are som dammade upp till Jokkmokk för att tävla i Bänkpress-DM.
  • Uppdaterad: 12 NOV 2012 08:08

Emma tävlade i klass -63 kg och målet var att slå till med nytt pers i den klassiska  bänkpressen. Hon har gått fram som en ångvält i samtliga moment en längre tid och även kört två bra bänkpass denna vecka och det visade sig vara en övermäktig uppgift att klara rekord med de förutsättningarna. Jättefin ingång på 70 kg, men sen ville det sig inte riktigt på 75 kg. Ingen som helst fara på taket utan hennes fokus ligger på höstens SM i bänkpress. Där kommer det gå...hårt.

 

Lars tävlade i klass -105 kg och inledde med kraftigt pers då han vägde in på mäktiga 104.9 kg! Lars växer hela tiden till sig och nästan allt han lägger på sig är kvalitativa muskler. Kommer bli massiva vikter framöver. Även Lars ligger i hårdträning, främst inför SL-DM, och bänkpressen har gått jättebra. Även han dock möjligen "nedtryckt" formmässigt så hans inledande lyft på 157.5 kg blev hans sluresultat. Gjorde sedan ett riktigt kämpaförsök på 165 kg, men trycket fanns inte där. Fullt övertyygad om att Lars inom kort är god för denna vikt, plus några kilo till!

 

I vanlig ordning var Jokkmokk SLK en klanderfri arrangör och det är alltid mycket trevligt att komma dit.  

Skribent: Patrik Hedqvist

Samarbetspartners

Eleiko

sisu_logo

Powerzite

Ramirent

Postadress:
Luleå AK - Styrkelyft
Jonas W, Havsöringsgränd 1
97452 Luleå

Besöksadress:
Bastugatan
97241 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info